Contact/route

Contact

Zuideinde 1G
1121CJ LANDSMEER
Tel: 020-4826745 (bij geen gehoor i.g.v. spoed: 020-4821464).
E-mail: info@tandartsvandenborn.nl
KvK-inschrijfnummer: 34325168.

Openingstijden

maandag, dinsdag en donderdag: 8.00 – 16.00 u.
woensdag, zaterdag en zondag: gesloten

Wanneer wij niet aanwezig zijn, kunt u eventueel een bericht achterlaten op de voicemail. Ook kunt u een e-mail sturen, deze zal uiterlijk binnen 2 dagen worden beantwoord (tenzij de praktijk gesloten is, dit staat altijd vermeld op de homepage, dan wordt uw mail beantwoord wanneer wij weer aanwezig zijn.)

Route

De praktijk is te gelegen in het winkelcentrum van Landsmeer. De ingang is te vinden tussen Slagerij Taam en Deli-Evie. U kunt vervolgens met lift of trap naar de 2e etage. Neemt u plaats in de wachtkamer, u wordt dan vanzelf geroepen. In de directe omgeving van de praktijk zijn parkeerplaatsen aanwezig, wanneer het erg druk is, is het handig om te parkeren op het marktplein, dat is gelegen net aan de andere kant van de doorgaande weg (Dorpsstraat/Zuideinde).
Er is in het pand een lift aanwezig, de toegankelijkheid voor minder valide patiƫnten is derhalve uitstekend.

LET OP: in het gebied rond de praktijk is DAGELIJKS het gebruik van een PARKEERSCHIJF verplicht. Met deze schijf kunt u maximaal twee uur parkeren. Vergeet deze dus niet in uw auto te leggen, aangezien er veelvuldig wordt gecontroleerd (boete 65 euro). De parkeerschijf is verkrijgbaar bij Bruna in het winkelcentrum.

Openbaar Vervoer

De praktijk is ook per openbaar vervoer bereikbaar, er rijden bussen uit de richting Amsterdam Centraal Station (lijn 319, ieder kwartier) en uit Purmerend, deze stoppen ter hoogte van het winkelcentrum van Landsmeer. Voor reisadvies kijk op www.9292ov.nl